Måndag 14 juli
Lunch
1. Pasta med skaldjurssås & grönsaker
2. Sprödbakad sej med skarpsås, potatis & grönsaker
Middag
1. Spansk bondomelett med skinka, lök & potatis, grönsaker
2. Köttbullar med potatismos, lingon & grönsaker

Tisdag 15 juli
Lunch
1. Ugnsbakad torsk med dill & fänkålssås, potatis & grönsaker
2. Stekt fläsk med bruna bönor, potatis & grönsaker
Middag
1. Korvgryta med rotfrukter, potatis & grönsaker
2. Krämig broccolisoppa med kuvertbröd & smältost

Onsdag 16 juli
Lunch
1. Laxpudding med skirat smör & gröna ärter
2. Bratwurst med surkål, potatismos & grönsaker
Middag
1. Viltfärslimpa med enbärssås, gelé, potatismos & grönsaker
2. Oxbringa med pepparrotssås, potatis & grönsaker

Torsdag 17 juli
Lunch
1. Blomkålssoppa, pannkaka med sylt & grädde
2. Senapssill med ägghalva & dillkokt potatis
Middag
1. Lasagne med grönsaker
2. Leverbiff med kapris & baconsky, potatis & grönsaker

Fredag 18 juli
Lunch
1. Stekt kummel med sauce verte, potatis & grönsaker
2. Fläskytterfilé med ädelostsås, rostad potatis & grönsaker
Efterrätt: Körsbärskompott

Middag
1. Ostgratinerad falukorv med potatismos & grönsaker
2. Ugnsstekt kalkonbröst med potatisgratäng & grönsaker

Lördag 19 juli
Lunch
1. Nils-Eriks strömmingslåda med potatismos & grönsaker
2. Skinkstek med äppelgräddsås, potatis & brysselkål
Förrätt: Canapé med varmrökt lax
Efterrätt: Jordgubbsmousse

Middag
1. Crepes fyllda med skinka & spenat, grönsaker
2:. Skånsk kalops med potatis , rödbetor & grönsaker

Söndag 20 juli
Lunch
1. Pocherad kolja med vitvinssås, sparris, potatis & grönsaker
2. Kalvfärsbiffar med italiensk tomatsås, klyftpotatis & grönsaker
Efterrätt: Morotskaka

Middag
1. Skink- & purjofrestelse med grönsaker
2. Sydfransk kycklinggryta med potatis