Måndag 10 november

Lunch
1. Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
2. Laxqueneller i hummersås, potatis och grönsaker

Middag
1. Janssons frestelse med ägghalva och grönsaker
2. Kycklingfrikassé i klassisk dillsås, potatis och grönsaker

 

Tisdag 11 november

Lunch
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat, potatis och grönsaker
2. Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon

Middag
1. Kåldolmar med gräddsås, potatis, rårörda lingon och grönsaker
2. Pasta Carbonara med grönsaker

 

Onsdag 12 november

Lunch
1. Kokt wienerkorv med potatismos, saltgurka och salladsgrönsaker
2. Stekt strömming med dillsmör, potatis och grönsaker

Middag
1. Kycklinggryta med curry, ris och broccoli
2. Bogfläskgryta med äpple, katrinplommon, potatis och broccoli

 

Torsdag 13 november

Lunch
1. Ängamatssoppa, pannkaka med sylt och grädde
2. Pastrami med potatisgratäng och grönsaker

Middag
1. Ugnsstekt kalkonbröst med potatisgratäng och smöriga romanbönor
2. Kalvsylta med potatismos och rödbetssallad

 

Fredag 14 november

Lunch
1. Portergryta med potatis och romanesco
2. Ugnsbakad torsk med anjovis och gräslökssås, potatis och grönsaker
Efterrätt

Middag
1. Ost- och tomatgratinerad falukov med potatismos och romanesco
2. Köttfärslimpa med schalottenlöksås, potatis och grönsaker

 

Lördag 15 november

Lunch
1. Pocherad kummelfilé med gräddstuvad purjo, potatis och grönsaker
2. Lammfärsbiff med tzatziki, kokta rödbetor och stekt rosmarinpotatis
Förrätt: Rostbiff med selleri och pepparrot
Efterrätt

Middag
1. Prinskorv med äggröra, stekt potatis, saltgurka och salladsgrönsaker
2. Potatisbullar med bacon och rårörda lingon

 

Söndag 16 november

Lunch
1. Sprödbakad sej med remouladsås, potatis och grönsaker
2. Skinkstek med citron & timjansky, potatis, svart vinbärsgelé och grönsaker
Efterrätt

Middag
1. Pastagratäng med skinka och skogssvamp, grönsaker
2. Fransk köttgryta med rödvin, lök och morot, potatis och grönsaker