Lediga jobb hos Blomsterfonden.

Att jobba med äldre är ett framtidsyrke för dig som vill utvecklas som människa
Vi är alltid intresserade av att få kontakt med duktiga undersköterskor och sjuksköterskor. Vi har ett kontinuerligt behov av vårdpersonal och om det för tillfället inte finns några lediga tjänster i listan nedan, är du ändå varmt välkommen att lägga in din profil i vår sökandebank.

Aktuella lediga jobb

2019-12-20   Blomsterfonden söker bovärd till Djursholm i Danderyd

Arbetsuppgifter:
Du kommer att hantera inkomna felanmälningar vilket omfattar bland annat reparationer och underhåll samt ansvar för att dessa åtgärdas. Bovärden utför reparationer i den mån som är möjligt alternativt beställer åtgärder genom våra avtalade entreprenörer. Du sköter också den löpande tillsynen och skötseln av fastigheterna och dess allmänna utrymmen samt tillsynen av de tekniska installationerna (bergvärme, oljepanna, ventilation samt en mindre bassäng mm).
Vidare ansvarar du för att de myndighetskrav som finns följs till exempel systematiskt brandskyddsarbete enligt dokumentation.

Du kommer också att ingå i en snöberedskap vissa helger mellan september och mars. I rollen ingår även en del administration i form av registrering av felanmälningar mm.

Du rapporterar till fastighetsförvaltaren.

Det kan även förekomma uppdrag i Blomsterfondens övriga fastigheter. Under semesterperioder eller sjukdom hjälper bovärdarna varandra på olika anläggningar.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet:
Arbetstid: Dagtid
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-02-14

Arbetsgivarens referensnummer: A923719

Sök tjänsten

 

Hallå studenter! Vi söker just nu nya kollegor som vill jobba med oss!

Vill du ha ett extrajobb under studietiden?

Vi söker dig som vill ha ett givande extrajobb på äldreboende eller i hemtjänsten. Blomsterfonden har verksamhet på flera ställen i Storstockholm, så ange gärna om om Liseberg/Älvsjö, innerstan eller Danderyd/Djursholm passar dig bäst. Berätta om dig själv och gärna vad du studerar. Har du erfarenhet av något arbete inom service eller vård och omsorg? Skriv också om du har körkort. Arbetet är förlagt till dagtid, kvällstid och helger.

Välkommen med din ansökan!

  • För att behandla ditt ärende behöver vi lagra och behandla dina personuppgifter. Vi gör det i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

    Läs hela vår integritetspolicy här

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Intresseanmäl dig till vår sökandebank

Om du är intresserad av att jobba hos oss framöver så vill vi gärna ha med dig i vår sökandebank. Den administreras av Offentliga jobb och vi använder oss av den för att snabbare hitta rätt kompetens till våra aktuella tjänster. Den uppdateras en gång per år och du kommer att få ett påminnelsemail av oss om du fortsatt vill finnas med därefter.