Lediga jobb hos Blomsterfonden.

Att jobba med äldre är ett framtidsyrke för dig som vill utvecklas som människa
Vi är alltid intresserade av att få kontakt med duktiga undersköterskor och sjuksköterskor. Vi har ett kontinuerligt behov av vårdpersonal och om det för tillfället inte finns några lediga tjänster i listan nedan, är du ändå varmt välkommen att lägga in din profil i vår sökandebank.

2019-01-31   Undersköterskor till Svalnäs äldreboende i Djursholm

Arbetsuppgifter:
Svalnäs äldreboende är vackert beläget i Djursholm nära vatten och fina promenadstråk. Vi arbetar i renoverade ljusa, fräscha lokaler och det erfarna teamet behöver nu förstärkas med duktiga medarbetare! Vi söker 3 nya undersköterskor- en för tillsvidareanställning och två långtidsvikariat - alla med 80% omfattning. Som undersköterska ingår du i en grupp bestående av undersköterskor och vårdbiträden med en gruppchef tillika sjuksköterska som närmsta chef. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ge vård och omsorg till våra boende utifrån kontaktmannaskap.
Inom Blomsterfonden har vi ledare, handledare och ombud i etik och bemötande. Vi arbetar i team runt den boende och har anhörigombud. Vi dokumenterar i Omsorg 2000.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Löneform:
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Schema
Antal platser: 3

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2019-02-24

Arbetsgivarens referensnummer: A847593

Sök tjänsten

Spontanansökningar

Om du är intresserad av att jobba hos oss framöver så vill vi gärna ha med dig i vår sökandebank. Den administreras av Offentliga jobb och vi använder oss av den för att snabbare hitta rätt kompetens till våra aktuella tjänster. Den uppdateras en gång per år och du kommer att få ett påminnelsemail av oss om du fortsatt vill finnas med därefter.