Ett medlemskap för äldres bästa

Blomsterfondens syfte är att verka för hem och vård åt äldre. När du är medlem i Blomsterfonden innebär det att du stödjer detta syfte.

Det finns två sorters medlemskap:

  • Enskilt medlemskap gäller för en person och medlemsavgiften är 300 kronor per år.
  • Familjemedlemskap gäller för två personer och medlemsavgiften är 450 kronor per år.

Medlemsavgiften är årlig och fastställs av föreningsstämman. Vi skickar ut en medlemsavi i januari. Två tredjedelar av din medlemsavgift används till vår sociala verksamhet för äldre. När du betalat din första medlemsavgift kan du fortsättningsvis betala via autogiro. Ladda ner blanketten för medgivande här

Frågor om medlemskapet?

Vår medlems- och givarservice ansvarar för frågor om medlemskap och förmåner som bokö mm. Kontakta oss på vardagar mellan kl.09.00 – 12.00 på telefonnummer 08-555 94 751 alt. e-post medlem@blomsterfonden.se.

För dig som är köande finns SeniorboTorget under fliken Seniorboende. Där gör du intresseanmälningar till lediga lägenheter, ser köstatistik samt kan starta en prenumeration för att få information om lediga lägenheter via epost.

Bli medlem

Fyll i formuläret nedan för att bli medlem i Blomsterfonden. Vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Läs mer om hur vi arbetar med PUL.

Om du bor utomlands och inte har en svensk adress att uppge,  klicka på länken och fyll i formuläret så sänder vi ut ett inbetalningskort: Klicka här och fyll i dina uppgifter