Som medlem i Blomsterfonden får du ta del av våra medlemsförmåner

Förutom att du kan ställa dig i vår bokö för seniorboende så samarbetar vi med en rad aktörer som ger ditt medlemskap i Blomsterfonden mervärde. Här hittar du information om vilka medlemsförmåner du har som medlem i Blomsterfonden. Vi har även inkluderat de samarbeten vi har med företag och organisationer som vi känner tillför ett värde för våra medlemmar.

 

Kö till Seniorboende 60+

Som medlem i Blomsterfonden får du ställa dig i vår kö för seniorboende. Lediga lägenheter, köstatistik m.m. finner du på SeniorboTorget. Om du har frågor om medlemskapet kan du alltid kontakta vår medlems- och givarservice alla vardagar mellan 09.00 – 12.00 på telefon 08-555 94 751 eller skicka e-post till medlem@blomsterfonden.se.

Birka Cruises

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan från Stockholm via Mariehamn med kryssningsfartyget M/S Birka. Som medlem får du förmånliga erbjudanden som du kan läsa mer om och boka här

Missing links Consultants

Missing links jobbar med mindfulness och forskningen bakom. De arrangerar mindfulnesskurser, samtalsträffar och retreats för Blomsterfondens medlemmar till förmånliga priser.

Läs mer här

Seniordeal

Seniordeal.se är Sveriges största förmånssida för dig över 55. Seniordeal förhandlar fram nya exklusiva rabatter varje vecka och hjälper dig som senior att spara pengar på dina köp.

Gå med du också!

 

CE Travel

Resespecialist som arrangerar gruppresor och temaresor. Ring på 08-441 71 90 för information om du har några frågor. Just nu erbjuder vi följande:
Gruppresa till Prag den 27 – 30 maj

Reseskaparna

Reseskaparna specialiserar sig på innehållsrika resor för seniorer. Både längre vistelser och kortare upplevelse-resor. Reseskaparna har lång erfarenhet av det som krävs för en trygg, bekväm och inte minst spännande reseupplevelse.
Andalusien i höst – 6 dagar
Andalusien i höst – 8 dagar
Erbjudanden och sista-minuten hittar du här

Royal Caribbean Cruise Line

Vår senaste resepartner är Royal Caribbean Cruise Line, med mängder av intressanta resor världen över. Blomsterfondens medlemmar får 10% rabatt på kryssningspriset om resan bokas direkt via telefon på 0771-282930.
Uppge rabattkod ”Blomsterfonden”. (OBS! Kan ej bokas via resebyrå)

Beckmans Juridik

Beckman Juridik kan hjälpa dig med all juridik kring ett dödsbo och andra frågeställningar inom familjerätt, avtalsrätt, fastighetsrätt och skatterätt. Rabatterade priser på juridiska tjänster genom Beckmans Juridik.

Ring 08-640 48 40 för tidsbokning och information

Pagina Förlag

Pagina är ett fristående förlag specialiserat på kost-, hälso-, fack-, foto- och databöcker. Förlaget har en omfattande utgivning med många nya titlar varje månad. Gå in på www. pagina.se för info om nyheter, kommande utgivningar och befintliga böcker. Medlemspriser.

Juridiktjänster

Vi breddar vårt utbud på juridikområdet och har startat ett samarbete med Advokatfirman Inger Boman AB. Inger Boman är i första hand sakkunnig inom ekonomisk familjerätt och avtals- och bolagsrätt inom det affärsjuridiska området. Kontakta medlemsservice för mer information.