Restaurangmeny v.16 – Påskveckan

Måndag 15 april
Lunchkorv serveras med senapssås och potatismos samt saltgurka
Fiskgratäng med ostsås serveras med kokt potatis

Tisdag 16 april
Chipottlebiffar med rostad potatis, ajvar- och kaprissås
Bräckt falukorv* serveras med stuvade bönor och kokt potatis

Onsdag 17 april
Fläskgryta* yakiniku serveras med kokt ris och chiligurka
Kycklingpiccata serveras med skysås och råstekt potatis

Torsdag 18 april – Skärtorsdag
Broccolisoppa, pannkakor serveras med syltade jordgubbar samt vispad grädde
Cornflakespanerad spätta serveras med gurkdressing och kokt potatis

Fredag 19 april – Långfredag
Fläskfile* serveras med portvinsås och råstekt potatis
Fiskrullader i vitvinsås med räkor serveras med potatismos

Lördag 20 april – Påskafton PÅSKBUFFÉ
KALLT:
HELGSKINKA
LEGYMSALLAD
SENAPSILL, INLAGD SILL
ÄGGHALVA MED SKAGENRÖRA
LAXMOUSSE PÅ KAVRING

VARMT:
KÖTTBULLAR, PRINSKORV, JANSSONS FRESTELSE
KOKT POTATIS

DESSERT:
CITRONMOUSSE MED CHOKLADKROSS

PRIS: 110 kr

Söndag 21 april – Påskdagen
Köttfärslimpa med champinjonsås serveras med potatismos
Fiskfile i saffranssås serveras med kokt potatis
Dessert

*Innehåller fläskkött
Med reservation för ev ändringar
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 698 89 95

Varmt välkomna!