Restaurangmeny v.46

Måndag 11 november  
Lunchkorv* serveras med senapssås och potatismos
Fiskgratäng med ostsås serveras med kokt potatis

Tisdag 12 november    
Chipottlebiffar med rostad potatis, ajvar- och kaprissås
Bräckt falukorv* serveras med stuvad vitkål och kokt potatis

Onsdag 13 november    
Fläskgryta* yakiniku serveras med kokt ris och chiligurka
Kycklingpiccata serveras med skysås och råstekt potatis

Torsdag 14 november   
Ärtsoppa*, pannkakor serveras med syltade jordgubbar samt vispad grädde
Cornflakespanerad spätta serveras med gurkdressing och kokt potatis

Fredag 15 november     
Fläskschnitzel* serveras med rödvinssky och stekt potatis
Tomat och vitlöksbakad torsk serveras med potatismos

Lördag 16 november     
Ugnsbakad fläskkarré* serveras med buljongkokta rotfrukter och senapssås
Chicken à la King serveras med kokt ris
Dessert

Söndag 17 november      
Kalvfrikassé med sparris och champinjoner serveras med kokt potatis
Dillpanerad flundra serveras med kall citronsås och kokt potatis
Dessert

*Innehåller fläskkött

Med reservation för ev ändringar
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 215 79 61

 Varmt välkomna!