Restaurangmeny v.47

Måndag 18 november    
Fisk med purjo och äppeltäcke serveras med kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna* serveras med rödbetor 

Tisdag 19 november      
Wallenbergare serveras med skirat smör, lingonsylt och potatismos
Lunchkorv* serveras med potatismos och chilimajonnäs

Onsdag 20 november    
Krämig gryta på skinkstek* med äpple och kål serveras med kokt potatis 
Kycklingbröst med bacon* och rosmarinsky serveras med kokt potatis

Torsdag 21 november    
Ärtsoppa med fläsk serveras med här gjorda pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Köttbullar serveras med stuvade makaroner

Fredag 22 november             
Fläskfilégryta* med smak av kantareller och fransk senap serveras med kokt potatis 
Ägg och kaprisfisk med räkor serveras med potatismos 

Lördag 23 november      
Viltkryddad fläskkarré* serveras med tranbärsgräddsås och kokt potatis 
Kycklingfilé serveras med chiliyoghurt samt rostad potatis
Dessert

Söndag 24 november     
Bräckt kassler* serveras med krämig potatissallad och pressgurka
Panerad flundra serveras med dillmajonnäs och kokt potatis
Dessert

Med reservation för ev ändringar
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort 
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 215 79 61