Fasad Svalnäs seniorboende

Svalnäs

Att leva i Blomsterfondens lägenheter i Svalnäs är som att leva precis som i vilken annan lägenhet som helst. Här har du en härlig natur, nära till sjö och golfbana. Du har trevliga grannar i din egen ålder.

I Svalnäs har du som hyresgäst tillgång till värdinna, rådgivare och bovärd som samarbetar för att du ska få en så bra service som möjligt.

Områdesinformation

Adress: Svalnäs allé 6-20 A+B
Inköptes av Blomsterfonden: 1973
Antal lägenheter: 140
Ingår i hyran: I hyran ingår kabel-tv och hemförsäkring.
Parkeringsplats: Finns att hyra (begränsat antal), förmedlas via intern kö.
Balkong/Uteplats: Ja

SeniorboTorget

Blomsterfondens webbtjänst för förmedling av seniorbostäder.

Följ med på en lägenhetsvisning

Gemensamma lokaler

Hos oss finns gym och bastu, två salonger med tillhörande kök, bibliotek med dagstidning, snickeri och vävstuga, boulebana och anordnade uteplatser i parken. Även närhet till Näsbyviken, liten strandremsa samt brygga.

 

Service

Vi erbjuder hemtjänst i egen regi. Möjlighet finns att köpa tilläggstjänster, till exempel tvätt och städning

I Svalnäs seniorboende finns restaurang, närköp, frissa och fotvård. Seniorboendet ligger i anslutning till Svalnäs äldreboende. Vi har även ett system med trygghetsbrickor (frivilligt). Är brickan inte vänd, kontaktar grannarna värdinnan.

 

ÄldrePower

Blomsterfondens träningskoncept för äldre med specialtillverkade träningsmaskiner och specialutbildade instruktörer. Läs mer här

Intresseförening

Svalnäs hyresgäster har en egen intresseförening med egen klubblokal. Intresseföreningen anordnar bl.a. gemensamma aktiviteter och förhandlar hyrorna gentemot Blomsterfonden som hyresvärd.

Aktiviteter

Aktiviteter anordnas av värdinnan eller av hyresgästerna själva i hyresgästernas intresseförening. Exempel på aktiviteter som anordnas är firande av högtider, pubafton samt bussutflykter.

 

Bovärd

Anders Berggren är bovärd på Svalnäs seniorboende. Kontakta honom om det uppstår problem med ditt boende och gör en felanmälan. Det kan t.ex. röra sig om reparationer i lägenheten. Han nås på telefon 08-555 94 535 vardagar mellan 8.30 – 9.00. Det går också att skicka e-post till felanmalan.svalnas@blomsterfonden.se

Värdinna

På Svalnäs är Angelika Stier Norén värdinna. Hon har telefon och mottagningstid mellan 9.00-11.00 och kan nås på telefonnummer 08-555 94 545, alternativt via e-post: angelika.stier.noren@blomsterfonden.se.

Stöd och rådgivning

Kontakta Marlen Wedin på telefon 08-555 94 550 eller skicka mejl till marlen.wedin@blomsterfonden.se

I närområdet

I närområdet finns oslagbar natur med utsikt över Näsbyviken,  brygga samt promenadslingor, golfbana, Danderyds sjukhus,  Djursholms Centrum samt Mörby Centrum.

Buss 601 Mörby C/Danderyds S åker in på området. Roslagsbanan (till Näsbypark samt Stockholms Östra.) ligger på 20 minuters promenadavstånd.