Coronaviruset – Viktig information för dig som planerar att besöka Blomsterfonden

Med anledning av den rådande situationen med Coronaviruset går vi ut med denna information till dig som planerar att besöka Blomsterfonden:

På grund av risken för ökad smittspridning av coronaviruset i Stockholm råder det besöksförbud på våra äldreboenden och besöksrestriktioner på våra seniorboenden.

Äldreboende:  Beslutet innebär att det inte längre kommer vara möjligt att besöka de äldreboenden av varken utomstående eller anhöriga, med undantag för de äldre personer som befinner sig i slutskedet av livet.

Seniorboende: Beslutet innebär att om du eller någon i din närhet har varit i något av de områden där smittspridning av coronaviruset (COVID-19) förekommer eller om du/närstående har haft nära kontakt med någon som har konstaterad smitta av det nya coronaviruset, och inom 14 dagar insjuknar i feber, hosta eller andningsbesvär ska du inte komma till Blomsterfondens boende. Denna uppmaning gör vi av omtanke om våra äldre.

Kontakta gärna Blomsterfondens “Äldresupport” vid frågor, per e-post: aldresupport@blomsterfonden.se eller telefon: 08-555 94 888

Kontakt och frågor till Blomsterfonden

Just nu måste vi prioritera att hjälpa och stötta våra äldre. Därför har vi begränsade möjligheter att svara på nya frågor i vårt kundforum i nuläget. Vi ber om ditt överseende för detta.

Inställda evenemang med större folksamlingar

Alla seminarier och andra evenemang med större folksamlingar i Blomsterfondens lokaler ställs in tills vidare för att begränsa smittspridning för våra äldre på våra boenden.

Restauranger i Svalnäs och Liseberg är stängda för förtäring

Istället erbjuder vi matlådor för avhämtning . Läs mer om våra restauranger här

Blomsterfonden har upprättat stödfunktioner för äldre i coronatider

Vi gör allt för att underlätta vardagen för våra äldre hos Blomsterfonden i dessa svåra tider. Läs mer om våra stödfunktioner här

Uthyrningen är åter igång, nu med ändrade visningsregler

Efter en period med inställda visningar av lediga seniorlägenheter öppnade Blomsterfondens uthyrning med ändrade visningsregler under vecka 19.
Här kan du läsa mer om våra nya visningsregler

Till SeniorboTorget här


Håll dig uppdaterad på information från myndigheter: 

Frågor och svar om coronaviruset från Folkhälsomyndigheten

1177   – Vid frågor om coronaviruset om du misstänker att du eller närstående är smittad.

113 13 – Allmän information om Coronaviruset (Sveriges nationella informationsnummer).

Blomsterfonden kommer att uppdatera informationen och följer myndigheternas råd och rekommendationer.

Stort tack för er samverkan och förståelse!