Matsedel Liseberg v.2
Restaurangen i Liseberg håller öppet med begränsat antal gäster mellan kl. 11.00 – 13.30 alla dagar i veckan. Matlådor kan även hämtas under denna tid.
Måndag 11 januari
Fisk med purjo och äppelsås serveras med kokt potatis
Pytt i panna* serveras med stekt ägg och rödbetor
Tisdag 12 januari
Wallenbergare med skirat smör, potatismos och lingonsylt
Biffstroganoff serveras med kokt ris
Onsdag 13 januari
Helstekt fläskfilé* serveras med bearnaisesås och rostad potatis
Kycklingfilé serveras gräddig rosmarinsås och kokt potatis
Torsdag 14 januari
Ärtsoppa med fläsk*, pannkaka serveras med sylt och grädde
Köttbullar serveras med stuvade makaroner
Fredag 15 januari
Fläskfilégryta* med kantareller och senap serveras med kokt potatis
Hokifilé i sås på räkor, ägg och kapris serveras med kokt potatis
Lördag 16 januari
Viltkryddad karré* serveras med tranbärssås och kokt potatis
Pankopanerad kycklingfilé serveras med chiliyoghurt och rostad potatis
Dessert
Söndag 17 januari
Bräckt kassler* serveras med stuvad blomkål och kokt potatis
Panerad flundra serveras med dillmajonnäs och kokt potatis
Dessert
*Innehåller fläskkött
Varmt välkomna!