Matsedel Liseberg v.2

Restaurangen i Liseberg håller öppet med begränsat antal gäster mellan kl. 11.00 – 13.30 alla dagar i veckan. Matlådor kan även hämtas under denna tid.

Måndag 11 januari         
Fisk med purjo och äppelsås serveras med kokt potatis
Pytt i panna* serveras med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 12 januari            
Wallenbergare med skirat smör, potatismos och lingonsylt
Biffstroganoff serveras med kokt ris

Onsdag 13 januari          
Helstekt fläskfilé* serveras med bearnaisesås och rostad potatis
Kycklingfilé serveras gräddig rosmarinsås och kokt potatis

Torsdag 14 januari         
Ärtsoppa med fläsk*, pannkaka serveras med sylt och grädde
Köttbullar serveras med stuvade makaroner

Fredag 15 januari           
Fläskfilégryta* med kantareller och senap serveras med kokt potatis
Hokifilé i sås på räkor, ägg och kapris serveras med kokt potatis

Lördag 16 januari           
Viltkryddad karré* serveras med tranbärssås och kokt potatis
Pankopanerad kycklingfilé serveras med chiliyoghurt och rostad potatis
Dessert

Söndag 17 januari          
Bräckt kassler* serveras med stuvad blomkål och kokt potatis
Panerad flundra serveras med dillmajonnäs och kokt potatis
Dessert


*Innehåller fläskkött 

Varmt välkomna!