Matsedel Liseberg v.20

Restaurangen i Liseberg håller öppet med begränsat antal gäster mellan kl. 11.00 – 13.30 alla dagar i veckan. Matlådor kan även hämtas under denna tid.

Måndag 17 maj

Grönsakspaj serveras med rhode island

Fisk med purjo och äppelsås serveras med kokt potatis

Pytt i panna* serveras med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 18 maj

Spenatpannkakor serveras med keso och bönsallad

Wallenbergare med skirat smör, potatismos och lingonsylt

Krämig levergryta serveras med kokt potatis

Onsdag  19 maj

Blomkål och spenatgratäng

Helstekt fläskytterfilé* serveras med bearnaisesås och rostad potatis

Kycklingfilé serveras gräddig rosmarinsås och kokt potatis

Torsdag 20 maj

Broccolisoppa, pannkakor med sylt och grädde

Champinjonsoppa, pannkaka serveras med sylt och grädde

Köttbullar serveras med stuvade makaroner

Fredag 21 maj

Vegetarisk pasta carbonara serveras med riven ost

Fläskfilégryta* med kantareller och senap serveras med kokt potatis

Hokifilé i sås på räkor, ägg och kapris serveras med potatismos

Lördag 22 maj

Svamprisotto

Viltkryddad karré* serveras med tranbärssås och kokt potatis

Pankopanerad kycklingfilé serveras med chiliyoghurt och

rostade rotfrukter

Söndag 23 maj

Festaostfylld sojabiff serveras med ljummen bulgursallad och kall örtsås

Bräckt kassler* serveras med stuvad blomkål och kokt potatis

Panerad flundra serveras med dillmajonnäs och kokt potatis       
                                                                                 

*Innehåller fläskkött

Varmt välkomna!