Matsedel Liseberg v.38
Måndag 20 september
Grönsakspaj serveras med Rhode island
Fisk med purjo och äppelsås serveras med kokt potatis
Pytt i panna* serveras med stekt ägg och rödbetor
Tisdag 21 september
Spenatpannkakor serveras med keso och bönsallad
Wallenbergare med skirat smör, potatismos och lingonsylt
Krämig levergryta serveras med kokt potatis
Onsdag 22 september
Blomkål och spenatgratäng
Helstekt fläskytterfilé* serveras med bearnaisesås och rostad potatis
Kycklingfilé serveras gräddig rosmarinsås och kokt potatis
Torsdag 23 september
Broccolisoppa, pannkakor med sylt och grädde
Champinjonsoppa, pannkaka serveras med sylt och grädde
Köttbullar serveras med stuvade makaroner
Fredag 24 september
Vegetarisk pasta Carbonara serveras med riven ost
Fläskfilégryta* med kantareller och senap serveras med kokt potatis
Hokifilé i sås på räkor, ägg och kapris serveras med potatismos
Lördag 25 september
Svamprisotto
Viltkryddad karré* serveras med tranbärssås och kokt potatis
Stekt kycklingfilé serveras med rostad färskpotatis samt caesardressing
Söndag 26 september
Festaostfylld sojabiff serveras med ljummen bulgursallad och kall örtsås
Bräckt kassler* serveras med stuvad blomkål och kokt potatis
Panerad flundra serveras med dillmajonnäs och kokt potatis
*Innehåller fläskkött