Matsedel Liseberg v.5
Restaurangen i Liseberg håller öppet med begränsat antal gäster mellan kl. 11.00 – 13.30 alla dagar i veckan. Matlådor kan även hämtas under denna tid. Välkomna!
Vi erbjuder även extrarätter varje vecka. Här hittar du extrarätterna för vecka 5.
Måndag 1 februari
Auberginegryta serveras med kokt potatis
Pytt i panna* serveras med stekt ägg och rödbetor
Hokifilé i skaldjurssås serveras med aioli och kokt potatis
Tisdag 2 februari
Morotsomelett serveras med bönsallad
Pannbiff serveras med krämig löksås, kokt potatis och inlagd gurka
Falukorvslåda* serveras med potatismos
Onsdag 3 februari
Quornpanna med paprika serveras med ajvardressing
Skånsk kalops serveras med rödbetor och kokt potatis
Kyckling i dillsås serveras med kokt potatis och pressgurka
Torsdag 4 februari
Kikärtssoppa med smak av citrus
Ärtsoppa med fläsk*, pannkakor serveras med sylt och grädde
Sprödbakad sej serveras med kall skarpsås och kokt potatis
Fredag 5 februari
Quornfilé serveras med stekt potatis och bearnaisesås
Janssons frestelse serveras med ägghalva
Helstekt fläskfilé* serveras med bearnaisesås och stekt potatis
Dessert
Lördag 6 februari
Sojabiff serveras med rödvinssås och rostad potatis
Fläskfilégryta* med senap och kantareller serveras med kokt potatis
Pankopanerad kycklingfilé serveras med tzatziki och rostad potatis
Söndag 7 februari
Böngryta serveras med kokt potatis
Fläskytterfilé serveras med rödvinssås och stekt potatis
Fiskroulader i grön ärtsås serveras med kokt potatis
*Innehåller fläskkött