Matsedel Liseberg v.5

Restaurangen i Liseberg håller öppet med begränsat antal gäster mellan kl. 11.00 – 13.30 alla dagar i veckan. Matlådor kan även hämtas under denna tid. Välkomna!
Vi erbjuder även extrarätter varje vecka. Här hittar du extrarätterna för vecka 5.

Måndag 1 februari         

Auberginegryta serveras med kokt potatis

Pytt i panna* serveras med stekt ägg och rödbetor

Hokifilé i skaldjurssås serveras med aioli och kokt potatis

Tisdag 2 februari            

Morotsomelett serveras med bönsallad

Pannbiff serveras med krämig löksås, kokt potatis och inlagd gurka

Falukorvslåda* serveras med potatismos  

Onsdag 3 februari          

Quornpanna med paprika serveras med ajvardressing

Skånsk kalops serveras med rödbetor och kokt potatis  

Kyckling i dillsås serveras med kokt potatis och pressgurka

Torsdag 4 februari         

Kikärtssoppa med smak av citrus

Ärtsoppa med fläsk*, pannkakor serveras med sylt och grädde

Sprödbakad sej serveras med kall skarpsås och kokt potatis

Fredag 5 februari           

Quornfilé serveras med stekt potatis och bearnaisesås

Janssons frestelse serveras med ägghalva

Helstekt fläskfilé* serveras med bearnaisesås och stekt potatis

Dessert  

Lördag 6 februari           

Sojabiff serveras med rödvinssås och rostad potatis

Fläskfilégryta* med senap och kantareller serveras med kokt potatis

Pankopanerad kycklingfilé serveras med tzatziki och rostad potatis

Söndag 7 februari          

Böngryta serveras med kokt potatis

Fläskytterfilé serveras med rödvinssås och stekt potatis

Fiskroulader i grön ärtsås serveras med kokt potatis

*Innehåller fläskkött