Matsedel v.13

Måndag 27 mars

Vegetarisk lasagne med spenat och mozzarella

Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 28 mars

Kikärtsbiff med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis

Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis

Levergryta med bacon, serveras med kokt potatis

Onsdag 29 mars

Rotfruktsfrestelse serveras med ägghalva

Janssons frestelse serveras med ägghalva

Tomat- och ostfylld lunchkorv med stekt potatis samt dijonkräm

Torsdag 30 mars

Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijonkräm

Viltkryddad nötfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 31 mars

Aubergineragu med kryddigt blomkålsris

Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis

Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis

Lördag 1 april

Falafel med tomat- och basilikasås samt stekt potatis

Kokt sej med stuvad spenat samt kokt potatis

Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt stekt potatis

Söndag 2 april

Morotsbiffar med vitlöksdip, stekt potatis samt pressgurka

Gratinerad kyckling med soltorkad tomat serveras med kokt potatis

Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka

Varmt välkomna!