Matsedel v.14

Måndag 4 april

Bakad potatis serveras med röra på soltorkad tomat och fetaost

Pytt i panna* med stekt ägg samt rödbetor

Bakad potatis med tonfiskröra

Tisdag 5 april

Zucchinibiffar serveras med bulgursallad samt myntayoghurt

Nudelwok med kyckling och grönsaker servera med sötsur sås

Färsbiff i svampsås serveras med potatis samt inlagd gurka

Onsdag 6 april

Vegetariska dolmar serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis

Fiskrullader av hoki i vitvinssås toppad med räkor severas med potatismos

Kåldolmar serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis

Torsdag 7 april

Sojakorv serveras med stuvade makaroner

Stekt falukorv* serveras med stuvade makaroner

Ärtsoppa med fläsk* serveras med pannkakor, grädde samt sylt

Fredag 8 april

Vegetarisk schnitzel serveras med choronsås och potatisgratäng

Panerad flundra serveras med sauce verte samt potatis

Fläskkarré* serveras med choronsås samt potatisgratäng

Lördag 9 april

Vegetarisk stroganoff serveras med ris

Janssons frestelse serveras med ägghalva

Biffstroganoff serveras med ris

Söndag 10 april

Sojakorv serveras med stekt potatis samt gurkmajonnäs

Prinskorv* serveras med stekt potatis samt gurkmajonnäs

Pepparrotskött serveras med kokt potatis samt pressgurka

Varmt välkomna!