Matsedel v.14
Måndag 4 april
Bakad potatis serveras med röra på soltorkad tomat och fetaost
Pytt i panna* med stekt ägg samt rödbetor
Bakad potatis med tonfiskröra
Tisdag 5 april
Zucchinibiffar serveras med bulgursallad samt myntayoghurt
Nudelwok med kyckling och grönsaker servera med sötsur sås
Färsbiff i svampsås serveras med potatis samt inlagd gurka
Onsdag 6 april
Vegetariska dolmar serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis
Fiskrullader av hoki i vitvinssås toppad med räkor severas med potatismos
Kåldolmar serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis
Torsdag 7 april
Sojakorv serveras med stuvade makaroner
Stekt falukorv* serveras med stuvade makaroner
Ärtsoppa med fläsk* serveras med pannkakor, grädde samt sylt
Fredag 8 april
Vegetarisk schnitzel serveras med choronsås och potatisgratäng
Panerad flundra serveras med sauce verte samt potatis
Fläskkarré* serveras med choronsås samt potatisgratäng
Lördag 9 april
Vegetarisk stroganoff serveras med ris
Janssons frestelse serveras med ägghalva
Biffstroganoff serveras med ris
Söndag 10 april
Sojakorv serveras med stekt potatis samt gurkmajonnäs
Prinskorv* serveras med stekt potatis samt gurkmajonnäs
Pepparrotskött serveras med kokt potatis samt pressgurka
Varmt välkomna!