Matsedel v.16

Måndag 17 april

Grönsaksfrittata med ost och soltorkad tomat

Fänkålsbakad sej med vitvinssås och kokt potatis

Gräddig nötfärsgryta med rotfrukter och vitkål, serveras med potatismos och lingonsylt

Tisdag 18 april

Kikärtscurry serveras med ris

Lunchkorv med senapscoleslaw serveras med potatismos

Kycklinggryta med curry serveras med ris

Onsdag 19 april

Omelett med skogssvampstuvning

Alaskafilé med citron och gräslökssås serveras med kokt potatis

Helstekt fläskkarré med tryffelbearnaise och stekt potatis

Torsdag 20 april

Vegetarisk kålpudding serveras med gräddsås, potatis samt lingonsylt

Kålpudding serveras med gräddsås, potatis samt lingonsylt

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 21 april

Vegetarisk wok med krispiga grönsaker, sötsur sås samt ris

Wokat fläskkött med krispiga grönsaker, sötsur sås samt ris

Hokifilé i hummersås serveras med potatismos

Lördag 22 april

Falaffel med chipotlesås och stekt potatis

Torsk i citronsås med räkor och äpple, serveras med kokt potatis

Chipotlebakad kycklinglårfilé med stekt potatis

Söndag 23 april

Broccolibiff med vegetarisk rödvinssås och rostad potatis

Kokt sej med champinjonstuvning samt kokt potatis

Fläskytterfilé serveras med rödvinssås och rostad potatis

Varmt välkomna!