Matsedel v.16

Måndag 18 april

Pasta med pepprig auberginesås

Bräckt kassler* serveras med svampsås och potatis

Ugnsbakad torsk i tomat och grönsaksragu serveras med potatis

Tisdag 19 april

Champinjonpaj serveras med bönsallad

Potatisgratäng med köttfärs, purjolök och grädde

Stekt kyckling i tomat och fetaostsås serveras med rostad potatis

Onsdag 20 april

Rödbetsbiffar serveras med rostade rotfrukter samt örtyoghurt

Fiskrullader i Sandefjords sås serveras med potatis

Skinkstek* serveras med gräddsås, potatis samt gelé

Torsdag 21 april

Sojafärsbiff serveras med skogssvampsås och potatis

Pannbiff serveras med skogssvampsås och potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 22 april

Fetaostfylld sojafärsbiff serveras med tzatziki och rostad potatis

Fiskgryta med fänkål, vitt vin och musslor serveras med potatis och aioli

Stekt kyckling serveras med vispad dragonkräm och vitlökspotatis

Lördag 23 april

Kålpudding på sojafärs serveras med gräddsås, potatis och lingonsylt

Gratinerad paprikakyckling serveras med stekt potatis

Hokiefilé serveras med vitvinssås och potatis

Söndag 24 april

Tacokryddad sojafärspaj serveras med vitlökssås

Vitlöksmarinerad fläskkarré med pyttpotatis, rödvinssås och kryddsmör

Panerad kapkummel serveras med grönärtaioli och potatis

Varmt välkomna!