Matsedel v.19

Måndag 8 maj

Vegobollar med dijonsås och potatismos

Laxpanetter med kall dijon och gräslökssås och potatismos

Potatisbullar med Bacon samt lingonsylt

Tisdag 9 maj

Kikärtsgryta med röd curry och kokos, serveras med ris

Kycklinggryta med röd curry och kokos, serveras med ris

Sprödbakad sej med dansk remoulad och kokt potatis

Onsdag 10 maj

Sojabitsgryta med dijon, havregrädde och grönpeppar samt kokt potatis

Nötköttsgryta med dijon, grädde och grönpeppar med kokt potatis

Hokifilé med vitvinssås, serveras med kokt potatis

Torsdag 11 maj

Falafel med örtig tomatsås och couscous

Kålpudding serveras med gräddsås, lingonsylt samt kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 12 maj

”Wallenbergare” på sojafärs med skirat smör, lingonsylt

samt potatismos

Wallenbergare med skirat smör, lingonsylt samt potatismos

Ugnsbakad hoki med bouillabaisesås, aioli och kokt potatis

Lördag 13 maj

Panerad Zucchini med rödvinssås och stekt potatis

Fiskgryta med saffransaioli och kokt potatis

Vitlöksbakad fläskkarré med rödvinssås och stekt potatis

Söndag 14 maj

Vegetariska nuggets med currymajonnäs och klyftpotatis

Fisk nuggets med currymajonnäs och klyftpotatis

Lasagne al forno

Varmt välkomna!