Matsedel v.19
Måndag 8 maj
Vegobollar med dijonsås och potatismos
Laxpanetter med kall dijon och gräslökssås och potatismos
Potatisbullar med Bacon samt lingonsylt
Tisdag 9 maj
Kikärtsgryta med röd curry och kokos, serveras med ris
Kycklinggryta med röd curry och kokos, serveras med ris
Sprödbakad sej med dansk remoulad och kokt potatis
Onsdag 10 maj
Sojabitsgryta med dijon, havregrädde och grönpeppar samt kokt potatis
Nötköttsgryta med dijon, grädde och grönpeppar med kokt potatis
Hokifilé med vitvinssås, serveras med kokt potatis
Torsdag 11 maj
Falafel med örtig tomatsås och couscous
Kålpudding serveras med gräddsås, lingonsylt samt kokt potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 12 maj
”Wallenbergare” på sojafärs med skirat smör, lingonsylt
samt potatismos
Wallenbergare med skirat smör, lingonsylt samt potatismos
Ugnsbakad hoki med bouillabaisesås, aioli och kokt potatis
Lördag 13 maj
Panerad Zucchini med rödvinssås och stekt potatis
Fiskgryta med saffransaioli och kokt potatis
Vitlöksbakad fläskkarré med rödvinssås och stekt potatis
Söndag 14 maj
Vegetariska nuggets med currymajonnäs och klyftpotatis
Fisk nuggets med currymajonnäs och klyftpotatis
Lasagne al forno
Varmt välkomna!