Matsedel v.19 2024

Måndag 6 maj

Vegetarisk stroganoff på lök och svamp serveras med ris

Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis

Biff Stroganoff serveras med ris

 

Tisdag 7 maj

Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde

Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde

Panerad Alaskafilé med klyftpotatis och citronaioli

 

Onsdag 8 maj

Blomkålsbiffar serveras med tzatziki och klyftpotatis

Grekiska nötfärsbiffar med tzatziki och klyftpotatis

Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis

 

Torsdag 9 maj

Broccolibiffar med gräslökssås och ris

Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

 

Fredag 10 maj

Vegetarisk gulasch på sojafärs serveras med gräddfil och kokt potatis

Hokifilé i skaldjurssås serveras med kokt potatis

Gulaschgryta på nötfärs serveras med gräddfil och kokt potatis

 

Lördag 11 maj

Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

Tomat och rotfruktsgratinerad hokifilé med potatismos

Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

 

Söndag 12 maj

Zucchini och sojafärssås serveras med ris

Chicken à la King serveras med ris

Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis