Matsedel v.20
Måndag 15 maj
Vegetarisk gräddstuvad pytt serveras med rödbetor
Gratinerad sej med broccoli och ost serveras med kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna serveras med rödbetor
Tisdag 16 maj
Vegetarisk wok med nudlar och grönsaker serveras med soja- och koriander dip
Asiatisk fiskgryta med citrongräs och sesam, serveras med ris
Färsbiff med svampsås, potatismos samt inlagd gurka
Onsdag 17 maj
Vegobullar med gräddsås, lingonsylt samt kokt potatis
Gratinerad Alaskafilé med basilika och tomat samt kokt potatis
Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt samt kokt potatis
Torsdag 18 maj
Currygryta med aubergine och kikärtor serveras med ris
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 19 maj
Grönsaksbiff med choronsås och potatisgratäng
Panerad Kummel med sauce verte samt kokt potatis
Fläskkarré med choronsås och potatisgratäng
Lördag 20 maj
Vegetarisk kebabgryta serveras med ris
Kokt Sej med äggsås och kokt potatis
Kebabgryta serveras med ris
Söndag 21 maj
Blomkålsbiff serveras med pepparrotssås och kokt potatis
Kycklinggryta med champinjon, paprika, persilja serveras med kokt potatis
Ugnsbakad Hokifilé med pepparrotssås och kokt potatis
Varmt välkomna!