Matsedel v.20

Måndag 15 maj

Vegetarisk gräddstuvad pytt serveras med rödbetor

Gratinerad sej med broccoli och ost serveras med kokt potatis

Gräddstuvad pytt i panna serveras med rödbetor

Tisdag 16 maj

Vegetarisk wok med nudlar och grönsaker serveras med soja- och koriander dip

Asiatisk fiskgryta med citrongräs och sesam, serveras med ris

Färsbiff med svampsås, potatismos samt inlagd gurka

Onsdag 17 maj

Vegobullar med gräddsås, lingonsylt samt kokt potatis

Gratinerad Alaskafilé med basilika och tomat samt kokt potatis

Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt samt kokt potatis

Torsdag 18 maj

Currygryta med aubergine och kikärtor serveras med ris

Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 19 maj

Grönsaksbiff med choronsås och potatisgratäng

Panerad Kummel med sauce verte samt kokt potatis

Fläskkarré med choronsås och potatisgratäng

Lördag 20 maj

Vegetarisk kebabgryta serveras med ris

Kokt Sej med äggsås och kokt potatis

Kebabgryta serveras med ris

Söndag 21 maj

Blomkålsbiff serveras med pepparrotssås och kokt potatis

Kycklinggryta med champinjon, paprika, persilja serveras med kokt potatis

Ugnsbakad Hokifilé med pepparrotssås och kokt potatis

Varmt välkomna!