Matsedel v.20 2024

Måndag 13 maj

Vegansk lasagne med spenat och sojafärs

Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis

*Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

 

Tisdag 14 maj

Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis

Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis

Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis

 

Onsdag 15 maj

Bön- och rotfruktsfrestelse

Janssons frestelse serveras med ägghalva

*Stekt lunchkorv med stekt potatis samt kapris- och rödbetsmajonnäs

 

Torsdag 16 maj

Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijonkräm

Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

 

Fredag 17 maj

Aubergineragu med kryddigt blomkålsris

Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis

*Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis

 

Lördag 18 maj

Falafel med tomat- och basilikasås samt ris

Kokt sej med stuvad spenat samt kokt potatis

Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris

 

Söndag 19 maj

Morotsbiffar med vitlöksdip, stekt potatis samt pressgurka

Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos

*Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka

 

Varmt välkomna!