Matsedel v.20 2024
Måndag 13 maj
Vegansk lasagne med spenat och sojafärs
Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis
*Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag 14 maj
Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis
Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis
Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis
Onsdag 15 maj
Bön- och rotfruktsfrestelse
Janssons frestelse serveras med ägghalva
*Stekt lunchkorv med stekt potatis samt kapris- och rödbetsmajonnäs
Torsdag 16 maj
Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijonkräm
Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 17 maj
Aubergineragu med kryddigt blomkålsris
Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis
*Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis
Lördag 18 maj
Falafel med tomat- och basilikasås samt ris
Kokt sej med stuvad spenat samt kokt potatis
Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris
Söndag 19 maj
Morotsbiffar med vitlöksdip, stekt potatis samt pressgurka
Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos
*Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka
Varmt välkomna!