Matsedel v.20
Måndag 16 maj
Bakad potatis serveras med röra på soltorkad tomat och fetaost
Pytt i panna* med stekt ägg samt rödbetor
Bakad potatis med tonfiskröra
Tisdag 17 maj
Zucchinibiffar serveras med bulgursallad samt myntayoghurt
Nudelwok med kyckling och grönsaker servera med sötsur sås
Färsbiff i svampsås serveras med potatis samt inlagd gurka
Onsdag 18 maj
Vegetariska dolmar serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis
Fiskrullader av hoki i vitvinssås toppad med räkor severas med potatismos
Kåldolmar serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis
Torsdag 19 maj
Sojakorv serveras med stuvade makaroner
Stekt falukorv* serveras med stuvade makaroner
Ärtsoppa med fläsk* serveras med pannkakor, grädde samt sylt
Fredag 20 maj
Vegetarisk schnitzel serveras med choronsås och potatisgratäng
Panerad flundra serveras med sauce verte samt potatis
Fläskkarré* serveras med choronsås samt potatisgratäng
Lördag 21 maj
Vegetarisk stroganoff serveras med ris
Janssons frestelse serveras med ägghalva
Biffstroganoff serveras med ris
Söndag 22 maj
Sojakorv serveras med stekt potatis samt gurkmajonnäs
Prinskorv* serveras med stekt potatis samt gurkmajonnäs
Pepparrotskött serveras med kokt potatis samt pressgurka
Varmt välkomna!