Matsedel v.20

Måndag 16 maj

Bakad potatis serveras med röra på soltorkad tomat och fetaost

Pytt i panna* med stekt ägg samt rödbetor

Bakad potatis med tonfiskröra

Tisdag 17 maj

Zucchinibiffar serveras med bulgursallad samt myntayoghurt

Nudelwok med kyckling och grönsaker servera med sötsur sås

Färsbiff i svampsås serveras med potatis samt inlagd gurka

Onsdag 18 maj

Vegetariska dolmar serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis

Fiskrullader av hoki i vitvinssås toppad med räkor severas med potatismos

Kåldolmar serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis

Torsdag 19 maj

Sojakorv serveras med stuvade makaroner

Stekt falukorv* serveras med stuvade makaroner

Ärtsoppa med fläsk* serveras med pannkakor, grädde samt sylt

Fredag 20 maj

Vegetarisk schnitzel serveras med choronsås och potatisgratäng

Panerad flundra serveras med sauce verte samt potatis

Fläskkarré* serveras med choronsås samt potatisgratäng

Lördag 21 maj

Vegetarisk stroganoff serveras med ris

Janssons frestelse serveras med ägghalva

Biffstroganoff serveras med ris

Söndag 22 maj

Sojakorv serveras med stekt potatis samt gurkmajonnäs

Prinskorv* serveras med stekt potatis samt gurkmajonnäs

Pepparrotskött serveras med kokt potatis samt pressgurka

Varmt välkomna!