Matsedel v.21
Måndag 22 maj
Grönsaksgratäng med sojafärs och kokt potatis
Fänkålsbakad sej med vitvinssås och kokt potatis
Gräddig köttfärsgryta med rotfrukter och vitkål, serveras med potatismos och lingonsylt
Tisdag 23 maj
Kikärtscurry serveras med ris
Lunchkorv med senapscoleslaw serveras med potatismos
Fiskgryta med curry och äpple serveras med ris
Onsdag 24 maj
Grönsaksschnitzel med svampstuvning samt stekt potatis
Alaskafilé med citron och gräslökssås serveras med kokt potatis
Helstekt fläskkarré med tryffelbearnaise och stekt potatis
Torsdag 25 maj
Sojafärslasagne al forno
Stekt hokifilé med gräslökshollandaise och kokt potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 26 maj
Vegetarisk wok med krispiga grönsaker, sötsur sås samt ris
Wokat fläskkött med krispiga grönsaker, sötsur sås samt ris
Hokifilé i hummersås serveras med kokt potatis
Lördag 27 maj
Falafel med chipotlesås och stekt potatis
Torsk i citronsås med rotfrukter och äpple, serveras med kokt potatis
Chipotlebakad kycklinglårfilé med stekt potatis
Söndag 28 maj
Broccolibiff med vegetarisk rödvinssås och rostad potatis
Kokt sej med champinjonstuvning samt kokt potatis
Fläskytterfilé serveras med rödvinssås och rostad potatis
Varmt välkomna!