Matsedel v.21

Måndag 22 maj

Grönsaksgratäng med sojafärs och kokt potatis

Fänkålsbakad sej med vitvinssås och kokt potatis

Gräddig köttfärsgryta med rotfrukter och vitkål, serveras med potatismos och lingonsylt

Tisdag 23 maj

Kikärtscurry serveras med ris

Lunchkorv med senapscoleslaw serveras med potatismos

Fiskgryta med curry och äpple serveras med ris

Onsdag 24 maj

Grönsaksschnitzel med svampstuvning samt stekt potatis

Alaskafilé med citron och gräslökssås serveras med kokt potatis

Helstekt fläskkarré med tryffelbearnaise och stekt potatis

Torsdag 25 maj

Sojafärslasagne al forno

Stekt hokifilé med gräslökshollandaise och kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 26 maj

Vegetarisk wok med krispiga grönsaker, sötsur sås samt ris

Wokat fläskkött med krispiga grönsaker, sötsur sås samt ris

Hokifilé i hummersås serveras med kokt potatis

Lördag 27 maj

Falafel med chipotlesås och stekt potatis

Torsk i citronsås med rotfrukter och äpple, serveras med kokt potatis

Chipotlebakad kycklinglårfilé med stekt potatis

Söndag 28 maj

Broccolibiff med vegetarisk rödvinssås och rostad potatis

Kokt sej med champinjonstuvning samt kokt potatis

Fläskytterfilé serveras med rödvinssås och rostad potatis

Varmt välkomna!