Matsedel v.21
Måndag 23 maj
Grönsaksfrittata med getost och soltorkad tomat serveras med örtyoghurt
Ugnsbakad kummel med vitvinssås med räkor och fänkål samt potatis
Gräddig köttfärsgryta med rotfrukter med potatismos samt lingonsylt
Tisdag 24 maj
Linsgryta med tomat och fetaost serveras med ris
Kycklinggryta med curry serveras med ris
Stekt falukorv serveras med stuvad spenat samt potatis
Onsdag 25 maj
Omelett med svampstuvning
Panerad kummel serveras med kall senapssås samt potatis
Helstekt fläskkarré serveras med grönpepparsås samt potatis
Torsdag 26 maj
Vegetarisk kålpudding serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis
Kålpudding serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis
Ärtsoppa med fläsk* serveras med pannkakor, grädde samt sylt
Fredag 27 maj
Sojafärsfylld paprika serveras med ris samt örtyoghurt
Hokifilé i hummersås serveras med potatis
Fläskschnitzel serveras med tomatsås samt stekt potatis
Lördag 28 maj
Bakad potatis serveras med röra på soltorkad tomat och fetaost
Torsk i citronsås toppad med äpple och räkor serveras med potatis
Bakad potatis serveras med kycklingröra med curry
Söndag 29 maj
Broccolibollar serveras med bulgursallad samt örtyoghurt
Panerad flundra serveras med champinjonstuvning samt potatis
Fläskytterfilé i rödvinssås serveras med rostad potatis
Varmt välkomna!