Matsedel v.21

Måndag 23 maj

Grönsaksfrittata med getost och soltorkad tomat serveras med örtyoghurt

Ugnsbakad kummel med vitvinssås med räkor och fänkål samt potatis

Gräddig köttfärsgryta med rotfrukter med potatismos samt lingonsylt

Tisdag 24 maj

Linsgryta med tomat och fetaost serveras med ris

Kycklinggryta med curry serveras med ris

Stekt falukorv serveras med stuvad spenat samt potatis

Onsdag 25 maj

Omelett med svampstuvning

Panerad kummel serveras med kall senapssås samt potatis

Helstekt fläskkarré serveras med grönpepparsås samt potatis

Torsdag 26 maj

Vegetarisk kålpudding serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis

Kålpudding serveras med gräddsås, lingonsylt samt potatis

Ärtsoppa med fläsk* serveras med pannkakor, grädde samt sylt

Fredag 27 maj

Sojafärsfylld paprika serveras med ris samt örtyoghurt

Hokifilé i hummersås serveras med potatis

Fläskschnitzel serveras med tomatsås samt stekt potatis

Lördag 28 maj

Bakad potatis serveras med röra på soltorkad tomat och fetaost

Torsk i citronsås toppad med äpple och räkor serveras med potatis

Bakad potatis serveras med kycklingröra med curry

Söndag 29 maj

Broccolibollar serveras med bulgursallad samt örtyoghurt

Panerad flundra serveras med champinjonstuvning samt potatis

Fläskytterfilé i rödvinssås serveras med rostad potatis

Varmt välkomna!