Matsedel v.22

Måndag 30 maj

Pasta med pepprig auberginesås

Bräckt kassler* serveras med svampsås och potatis

Ugnsbakad torsk i tomat och grönsaksragu serveras med potatis

Tisdag 31 maj

Champinjonpaj serveras med bönsallad

Potatisgratäng med köttfärs, purjolök och grädde

Stekt kyckling i tomat och fetaostsås serveras med rostad potatis

Onsdag 1 Juni

Rödbetsbiffar serveras med rostade rotfrukter samt örtyoghurt

Fiskrullader i Sandefjords sås serveras med potatis

Skinkstek* serveras med gräddsås, potatis samt gelé

Torsdag 2 Juni

Sojafärsbiff serveras med skogssvampsås och potatis

Pannbiff serveras med skogssvampsås och potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 3 Juni

Fetaostfylld sojafärsbiff serveras med tzatziki och rostad potatis

Fiskgryta med fänkål, vitt vin och musslor serveras med potatis och aioli

Stekt kyckling serveras med vispad dragonkräm och vitlökspotatis

Lördag 4 Juni

Kålpudding på sojafärs serveras med gräddsås, potatis och lingonsylt

Gratinerad paprikakyckling serveras med stekt potatis

Hokiefilé serveras med vitvinssås och potatis

Söndag 5 Juni

Tacokryddad sojafärspaj serveras med vitlökssås

Vitlöksmarinerad fläskkarré med pyttpotatis, rödvinssås och kryddsmör

Panerad kapkummel serveras med grönärtaioli och potatis

Varmt välkomna!