Matsedel v.22
Måndag 30 maj
Pasta med pepprig auberginesås
Bräckt kassler* serveras med svampsås och potatis
Ugnsbakad torsk i tomat och grönsaksragu serveras med potatis
Tisdag 31 maj
Champinjonpaj serveras med bönsallad
Potatisgratäng med köttfärs, purjolök och grädde
Stekt kyckling i tomat och fetaostsås serveras med rostad potatis
Onsdag 1 Juni
Rödbetsbiffar serveras med rostade rotfrukter samt örtyoghurt
Fiskrullader i Sandefjords sås serveras med potatis
Skinkstek* serveras med gräddsås, potatis samt gelé
Torsdag 2 Juni
Sojafärsbiff serveras med skogssvampsås och potatis
Pannbiff serveras med skogssvampsås och potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 3 Juni
Fetaostfylld sojafärsbiff serveras med tzatziki och rostad potatis
Fiskgryta med fänkål, vitt vin och musslor serveras med potatis och aioli
Stekt kyckling serveras med vispad dragonkräm och vitlökspotatis
Lördag 4 Juni
Kålpudding på sojafärs serveras med gräddsås, potatis och lingonsylt
Gratinerad paprikakyckling serveras med stekt potatis
Hokiefilé serveras med vitvinssås och potatis
Söndag 5 Juni
Tacokryddad sojafärspaj serveras med vitlökssås
Vitlöksmarinerad fläskkarré med pyttpotatis, rödvinssås och kryddsmör
Panerad kapkummel serveras med grönärtaioli och potatis
Varmt välkomna!