Matsedel v.23

Måndag 5 juni

Vegetarisk stroganoff på lök och svamp serveras med ris

Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis

Biff Stroganoff serveras med ris

Tisdag 6 juni

Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde

Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde

Panerad Alaska med klyftpotatis och citronaioli

Onsdag 7 juni

Blomkålsbiffar serveras med rotmos och senap

Rimmad fläskbog serveras med rotmos och senap

Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis

Torsdag 8 juni

Broccolibiffar med gräslökssås och ris

Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 9 juni

Vegetarisk gulasch på sojafärs serveras med gräddfil och kokt potatis

Hokifilé i skaldjurssås serveras med kokt potatis

Gulaschgryta på nötfärs serveras med gräddfil och kokt potatis

Lördag 10 juni

Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

Tomat och rotfruktsgratinerad hokifilé med potatismos

Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

Söndag 11 juni

Zucchini och sojafärssås serveras med ris

Chicken à la king serveras med ris

Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis

Varmt välkomna!