Matsedel v.23
Måndag 5 juni
Vegetarisk stroganoff på lök och svamp serveras med ris
Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis
Biff Stroganoff serveras med ris
Tisdag 6 juni
Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde
Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde
Panerad Alaska med klyftpotatis och citronaioli
Onsdag 7 juni
Blomkålsbiffar serveras med rotmos och senap
Rimmad fläskbog serveras med rotmos och senap
Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis
Torsdag 8 juni
Broccolibiffar med gräslökssås och ris
Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 9 juni
Vegetarisk gulasch på sojafärs serveras med gräddfil och kokt potatis
Hokifilé i skaldjurssås serveras med kokt potatis
Gulaschgryta på nötfärs serveras med gräddfil och kokt potatis
Lördag 10 juni
Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis
Tomat och rotfruktsgratinerad hokifilé med potatismos
Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis
Söndag 11 juni
Zucchini och sojafärssås serveras med ris
Chicken à la king serveras med ris
Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis
Varmt välkomna!