Matsedel v.24

Måndag 12 juni

Vegansk lasagne med spenat och sojafärs

Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 13 juni

Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis

Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis

Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis

Onsdag 14 juni

Bön och rotfruktsfrestelse

Janssons frestelse serveras med ägghalva

Tomat- och ostfylld lunchkorv med stekt potatis samt dijonkräm

Torsdag 15 juni

Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijonkräm

Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 16 juni

Aubergineragu med kryddigt blomkålsris

Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis

Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis

Lördag 17 juni

Falaffel med tomat- och basilikasås samt ris

Kokt Sej med stuvad spenat samt kokt potatis

Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris

Söndag 18 juni

Morotsbiffar med vitlöksdip, stekt potatis samt pressgurka

Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos

Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka

Varmt välkomna!