Matsedel v.25 2024

Måndag 17 juni

Vegetarisk stroganoff på lök och svamp serveras med ris

Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis

BBQ marinerad kyckling med bulgursallad samt vitlökssås

 

Tisdag 18 juni

Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde

Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde

Panerad Alaskafilé med klyftpotatis och citronaioli

 

Onsdag 19 juni

Blomkålsbiffar serveras med tzatziki och klyftpotatis

Grekiska nötfärsbiffar med tzatziki och klyftpotatis

Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis

 

Torsdag 20 juni

Broccolibiffar med gräslökssås och ris

Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

 

Fredag 21 juni Midsommarafton

Midsommarbuffé ( 125:-/person )

Köttbullar med gräddsås och potatismos

 

Lördag 22 juni

Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

Tomat och rotfruktsgratinerad sejfilé med potatismos

Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

 

Söndag 23 juni

Zucchini och sojafärssås serveras med ris

Chicken à la King serveras med ris

Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis

 

Varmt välkomna!