Matsedel v.25 2024
Måndag 17 juni
Vegetarisk stroganoff på lök och svamp serveras med ris
Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis
BBQ marinerad kyckling med bulgursallad samt vitlökssås
Tisdag 18 juni
Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde
Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde
Panerad Alaskafilé med klyftpotatis och citronaioli
Onsdag 19 juni
Blomkålsbiffar serveras med tzatziki och klyftpotatis
Grekiska nötfärsbiffar med tzatziki och klyftpotatis
Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis
Torsdag 20 juni
Broccolibiffar med gräslökssås och ris
Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 21 juni Midsommarafton
Midsommarbuffé ( 125:-/person )
Köttbullar med gräddsås och potatismos
Lördag 22 juni
Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis
Tomat och rotfruktsgratinerad sejfilé med potatismos
Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis
Söndag 23 juni
Zucchini och sojafärssås serveras med ris
Chicken à la King serveras med ris
Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis
Varmt välkomna!