Matsedel v.26

Måndag 26 juni

Vegetarisk gräddstuvad pytt serveras med rödbetor

Gratinerad sej med broccoli och ost serveras med kokt potatis

Gräddstuvad pytt i panna serveras med rödbetor

Tisdag 27 juni

Vegetarisk wok med nudlar och grönsaker serveras med soja- och korianderdipp

Asiatisk fiskgryta med citrongräs och sesam, serveras med ris

Färsbiff med svampsås, potatismos samt inlagd gurka

Onsdag 28 juni

Vegobullar med gräddsås, lingonsylt samt kokt potatis

Gratinerad alaskafilé med basilika och tomat samt kokt potatis

Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt samt kokt potatis

Torsdag 29 juni

Currygryta med aubergine och kikärtor serveras med ris

Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 30 juni

Grönsaksbiff med choronsås och potatisgratäng

Panerad Kummel med sauce verte samt kokt potatis

Fläskkarré med choronsås och potatisgratäng

Lördag 1 juli

Vegetarisk kebabgryta serveras med ris

Kokt sej med äggsås och kokt potatis

Kebabgryta serveras med ris

Söndag 2 juli

Blomkålsbiff serveras med pepparrotssås och kokt potatis

Kycklinggryta med champinjon, paprika, persilja serveras med kokt potatis

Ugnsbakad hokifilé med pepparrotssås och kokt potatis

Varmt välkomna!