Matsedel v.26 2024
Måndag 24 juni
Vegansk lasagne med spenat och sojafärs
Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis
*Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag 25 juni
Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis
Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis
Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis
Onsdag 26 juni
Bön- och rotfruktsfrestelse
Janssons frestelse serveras med ägghalva
*Stekt lunchkorv med stekt potatis samt kapris- och rödbetsmajonnäs
Torsdag 27 juni
Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijonkräm
Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis
Gräddig laxsoppa med dill serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 28 juni
Aubergineragu med kryddigt blomkålsris
Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis
*Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis
Lördag 29 juni
Falafel med tomat- och basilikasås samt ris
Kokt sej med stuvad spenat samt kokt potatis
Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris
Söndag 30 juni
Morotsbiffar med vitlöksdipp, stekt potatis samt pressgurka
Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos
*Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka
Varmt välkomna!