Matsedel v.26 2024

Måndag 24 juni

Vegansk lasagne med spenat och sojafärs

Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis

*Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

 

Tisdag 25 juni

Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis

Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis

Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis

 

Onsdag 26 juni

Bön- och rotfruktsfrestelse

Janssons frestelse serveras med ägghalva

*Stekt lunchkorv med stekt potatis samt kapris- och rödbetsmajonnäs

 

Torsdag 27 juni

Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijonkräm

Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis

Gräddig laxsoppa med dill serveras med pannkakor, sylt och grädde

 

Fredag 28 juni

Aubergineragu med kryddigt blomkålsris

Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis

*Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis

 

Lördag 29 juni

Falafel med tomat- och basilikasås samt ris

Kokt sej med stuvad spenat samt kokt potatis

Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris

 

Söndag 30 juni

Morotsbiffar med vitlöksdipp, stekt potatis samt pressgurka

Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos

*Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka

 

Varmt välkomna!