Matsedel v.28
Måndag 11 juli
Pasta med pepprig auberginesås
Bräckt kassler* serveras med svampsås och potatis
Ugnsbakad torsk i tomat och grönsaksragu serveras med potatis
Tisdag 12 juli
Champinjonpaj serveras med bönsallad
Potatisgratäng med köttfärs, purjolök och grädde
Stekt kyckling i tomat och fetaostsås serveras med rostad potatis
Onsdag 13 juli
Rödbetsbiffar serveras med rostade rotfrukter samt örtyoghurt
Fiskrullader i Sandefjords sås serveras med potatis
Skinkstek* serveras med gräddsås, potatis samt gelé
Torsdag 14 juli
Sojafärsbiff serveras med skogssvampsås och potatis
Pannbiff serveras med skogssvampsås och potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 15 juli
Fetaostfylld sojafärsbiff serveras med tzatziki och rostad potatis
Fiskgryta med fänkål, vitt vin och musslor serveras med potatis och aioli
Stekt kyckling serveras med vispad dragonkräm och vitlökspotatis
Lördag 16 juli
Kålpudding på sojafärs serveras med gräddsås, potatis och lingonsylt
Gratinerad paprikakyckling serveras med stekt potatis
Hokiefilé serveras med vitvinssås och potatis
Söndag 17 juli
Tacokryddad sojafärspaj serveras med vitlökssås
Vitlöksmarinerad fläskkarré med pyttpotatis, rödvinssås och kryddsmör
Panerad kapkummel serveras med grönärtaioli och potatis
Varmt välkomna!