Matsedel v.29

Måndag 17 juni

Vegetarisk Stroganoff på lök och svamp serveras med ris

Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis

Biff Stroganoff serveras med ris

Tisdag 18 juni

Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde

Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde

Panerad Alaskafilé med klyftpotatis och citronaioli

Onsdag 19 juni

Blomkålsbiffar serveras med rotmos och senap

Rimmad fläskbog serveras med rotmos och senap

Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis

Torsdag 20 juni

Broccolibiffar med gräslökssås och ris

Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 21 juni

Vegetarisk gulasch på sojafärs serveras med gräddfil och kokt potatis

Hokifilé i skaldjurssås serveras med kokt potatis

Gulaschgryta på nötfärs serveras med gräddfil och kokt potatis

Lördag 22 juni

Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

Tomat och rotfruktsgratinerad hokifilé med potatismos

Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

Söndag 23 juni

Zucchini och sojafärssås serveras med ris

Chicken à la King serveras med ris

Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis

Varmt välkomna!