Matsedel v.29
Måndag 17 juni
Vegetarisk Stroganoff på lök och svamp serveras med ris
Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis
Biff Stroganoff serveras med ris
Tisdag 18 juni
Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde
Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde
Panerad Alaskafilé med klyftpotatis och citronaioli
Onsdag 19 juni
Blomkålsbiffar serveras med rotmos och senap
Rimmad fläskbog serveras med rotmos och senap
Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis
Torsdag 20 juni
Broccolibiffar med gräslökssås och ris
Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 21 juni
Vegetarisk gulasch på sojafärs serveras med gräddfil och kokt potatis
Hokifilé i skaldjurssås serveras med kokt potatis
Gulaschgryta på nötfärs serveras med gräddfil och kokt potatis
Lördag 22 juni
Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis
Tomat och rotfruktsgratinerad hokifilé med potatismos
Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis
Söndag 23 juni
Zucchini och sojafärssås serveras med ris
Chicken à la King serveras med ris
Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis
Varmt välkomna!