Matsedel v.3 2025

Måndag 13 januari

Vegetarisk Stroganoff på lök och svamp serveras med ris

Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis

BBQ marinerad kyckling med bulgursallad samt vitlökssås

 

Tisdag 14 januari

Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde

Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde

Panerad Alaskafilé med klyftpotatis och citronaioli

 

Onsdag 15 januari

Blomkålsbiffar serveras med tzatziki och klyftpotatis

Grekiska nötfärsbiffar med tzatziki och klyftpotatis

Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis

 

Torsdag 16 januari

Broccolibiffar med gräslökssås och ris

Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis

Thailändsk kycklingsoppa med grön curry

serveras med pannkakor, sylt och grädde

 

Fredag 17 januari

Vegetarisk gulasch på sojafärs serveras med gräddfil och kokt potatis

Hokifilé i skaldjurssås serveras med kokt potatis

Gulaschgryta på nötfärs serveras med gräddfil och kokt potatis

 

Lördag 18 januari

Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

Tomat och rotfruktsgratinerad sejfilé med potatismos

*Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

 

Söndag 19 januari

Zucchini och sojafärssås serveras med ris

Chicken à la King serveras med ris

Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis

 

Varmt välkomna!