Matsedel v.3 2025
Måndag 13 januari
Vegetarisk Stroganoff på lök och svamp serveras med ris
Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis
BBQ marinerad kyckling med bulgursallad samt vitlökssås
Tisdag 14 januari
Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde
Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde
Panerad Alaskafilé med klyftpotatis och citronaioli
Onsdag 15 januari
Blomkålsbiffar serveras med tzatziki och klyftpotatis
Grekiska nötfärsbiffar med tzatziki och klyftpotatis
Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis
Torsdag 16 januari
Broccolibiffar med gräslökssås och ris
Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis
Thailändsk kycklingsoppa med grön curry
serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 17 januari
Vegetarisk gulasch på sojafärs serveras med gräddfil och kokt potatis
Hokifilé i skaldjurssås serveras med kokt potatis
Gulaschgryta på nötfärs serveras med gräddfil och kokt potatis
Lördag 18 januari
Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis
Tomat och rotfruktsgratinerad sejfilé med potatismos
*Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis
Söndag 19 januari
Zucchini och sojafärssås serveras med ris
Chicken à la King serveras med ris
Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis
Varmt välkomna!