Matsedel v.34

Måndag 22 augusti
Pasta med pepprig auberginesås
Bräckt kassler* serveras med svampsås och potatis
Ugnsbakad torsk i tomat och grönsaksragu serveras med potatis

Tisdag 23 augusti
Champinjonpaj serveras med bönsallad
Potatisgratäng med köttfärs, purjolök och grädde
Stekt kyckling i tomat och fetaostsås serveras med rostad potatis

Onsdag 24 augusti
Rödbetsbiffar serveras med rostade rotfrukter samt örtyoghurt
Fiskrullader i Sandefjords sås serveras med potatis
Skinkstek* serveras med gräddsås, potatis samt gelé

Torsdag 25 augusti
Sojafärsbiff serveras med skogssvampsås och potatis
Pannbiff serveras med skogssvampsås och potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 26 augusti
Fetaostfylld sojafärsbiff serveras med tzatziki och rostad potatis
Fiskgryta med fänkål, vitt vin och musslor serveras med potatis och aioli
Stekt kyckling serveras med vispad dragonkräm och vitlökspotatis

Lördag 27 augusti
Kålpudding på sojafärs serveras med gräddsås, potatis och lingonsylt
Gratinerad paprikakyckling serveras med stekt potatis
Hokiefilé serveras med vitvinssås och potatis

Söndag 28 augusti
Tacokryddad sojafärspaj serveras med vitlökssås
Vitlöksmarinerad fläskkarré med pyttpotatis, rödvinssås och kryddsmör
Panerad kapkummel serveras med grönärtaioli och potatis

Varmt välkomna!