Matsedel v.36

Måndag 4 september

Vegansk lasagne med spenat och sojafärs

Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 5 september

Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis

Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis

Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis

Onsdag 6 september

Bön och rotfruktsfrestelse

Janssons frestelse serveras med ägghalva

Tomat- och ostfylld lunchkorv med stekt potatis samt dijonkräm

Torsdag 7 september

Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijonkräm

Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 8 september

Aubergineragu med kryddigt blomkålsris

Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis

Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis

Lördag 9 september

Falaffel med tomat- och basilikasås samt ris

Kokt Sej med stuvad spenat samt kokt potatis

Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris

Söndag 10 september

Morotsbiffar med vitlöksdip, stekt potatis samt pressgurka

Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos

Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka

Varmt välkomna!