Matsedel v.36
Måndag 4 september
Vegansk lasagne med spenat och sojafärs
Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag 5 september
Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis
Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis
Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis
Onsdag 6 september
Bön och rotfruktsfrestelse
Janssons frestelse serveras med ägghalva
Tomat- och ostfylld lunchkorv med stekt potatis samt dijonkräm
Torsdag 7 september
Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijonkräm
Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 8 september
Aubergineragu med kryddigt blomkålsris
Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis
Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis
Lördag 9 september
Falaffel med tomat- och basilikasås samt ris
Kokt Sej med stuvad spenat samt kokt potatis
Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris
Söndag 10 september
Morotsbiffar med vitlöksdip, stekt potatis samt pressgurka
Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos
Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka
Varmt välkomna!