Matsedel v.4 2025

 

Måndag 20 januari

Vegansk lasagne med spenat och sojafärs

Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis

*Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

 

Tisdag 21 januari

Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis

Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis

Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis

 

Onsdag 22 januari

Bön och rotfruktsfrestelse

Janssons frestelse serveras med ägghalva

*Stekt lunchkorv med stekt potatis samt kapris- och rödbetsmajonnäs

 

Torsdag 23 januari

Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijoncréme

Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis

*Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde

 

Fredag 24 januari

Aubergineragu med kryddigt blomkålsris

Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis

*Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis

 

Lördag 25 januari

Falafel med tomat- och basilikasås samt ris

Kokt sej med stuvad spenat samt kokt potatis

Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris

 

Söndag 26 januari

Morotsbiffar med vitlöksdip, stekt potatis samt pressgurka

Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos

*Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka

 

Varmt Välkomna!