Matsedel v.4 2025
Måndag 20 januari
Vegansk lasagne med spenat och sojafärs
Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis
*Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag 21 januari
Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis
Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis
Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis
Onsdag 22 januari
Bön och rotfruktsfrestelse
Janssons frestelse serveras med ägghalva
*Stekt lunchkorv med stekt potatis samt kapris- och rödbetsmajonnäs
Torsdag 23 januari
Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijoncréme
Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis
*Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 24 januari
Aubergineragu med kryddigt blomkålsris
Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis
*Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis
Lördag 25 januari
Falafel med tomat- och basilikasås samt ris
Kokt sej med stuvad spenat samt kokt potatis
Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris
Söndag 26 januari
Morotsbiffar med vitlöksdip, stekt potatis samt pressgurka
Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos
*Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka
Varmt Välkomna!