Matsedel v.41

Måndag 9 oktober
Vegetarisk stroganoff på lök och svamp serveras med ris
Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis
Biff Stroganoff serveras med ris

Tisdag 10 oktober
Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde
Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde
Panerad Alaskafilé med klyftpotatis och citronaioli

Onsdag 11 oktober
Blomkålsbiffar serveras med Rotmos och senap
Rimmad fläskbog serveras med Rotmos och senap
Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis

Torsdag 12 oktober
Broccolibiffar med gräslökssås och ris
Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 13 oktober
Vegetarisk gulasch på sojafärs serveras med gräddfil och kokt potatis
Hokifilé i skaldjurssås serveras med kokt potatis
Gulaschgryta på nötfärs serveras med gräddfil och kokt potatis

Lördag 14 oktober
Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis
Tomat och rotfruktsgratinerad hokifilé med potatismos
Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

Söndag 14 oktober
Zucchini och sojafärssås serveras med ris
Chicken à la king serveras med ris
Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis

Varmt välkomna!