Matsedel v.47

Måndag 20 november

Vegetarisk stroganoff på lök och svamp serveras med ris

Ost och blomkålsöverbakad Alaskafilé serveras med kokt potatis

Biff Stroganoff serveras med ris

 

Tisdag 21 november

Vegetarisk gratäng med potatis, rotfrukter, kikärtor och grädde

Gratäng på potatis, kyckling, rotfrukter och grädde

Panerad Alaskafilé med klyftpotatis och citronaioli

 

Onsdag 22 november

Blomkålsbiffar serveras med tzatziki och klyftpotatis

Grekiska nötfärsbiffar med tzatziki och klyftpotatis

Sej med svamp och lök i rödvinssås, med kokt potatis

 

Torsdag 23 november

Broccolibiffar med gräslökssås och ris

Stekt kummel med skarpsås och kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

 

Fredag 24 november

Vegetarisk gulasch på sojafärs serveras med gräddfil och kokt potatis

Hokifilé i skaldjurssås serveras med kokt potatis

Gulaschgryta på nötfärs serveras med gräddfil och kokt potatis

 

Lördag 25 november

Grönsaksbiff med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

Tomat och rotfruktsgratinerad hokifilé med potatismos

Helstekt kotlettrad med dragon- och champinjonsås samt stekt potatis

 

Söndag 26 november

Zucchini och sojafärssås serveras med ris

Chicken à la King serveras med ris

Pepparrotsbakad hokifilé med vitvinssås och kokt potatis

 

Varmt välkomna!