Matsedel v.48

Måndag 27 november

Vegansk lasagne med spenat och sojafärs

Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

 

Tisdag 28 november

Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis

Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis

Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis

 

Onsdag 29 november

Bön och rotfruktsfrestelse

Janssons frestelse serveras med ägghalva

Stekt lunchkorv med stekt potatis samt kapris- och rödbetsmajonnäs

 

Torsdag 30 november

Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijonkräm

Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

 

Fredag 1 december

Aubergineragu med kryddigt blomkålsris

Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis

Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis

 

Lördag 2 december

Falafel med tomat- och basilikasås samt ris

Kokt sej med stuvad spenat samt kokt potatis

Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris

 

Söndag 3 december

Morotsbiffar med vitlöksdip, stekt potatis samt pressgurka

Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos

Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka

 

Varmt välkomna!