Matsedel v.8 2024

Måndag 19 februari
Vegansk lasagne med spenat och sojafärs
Ugnsbakad sej med ägg och persiljesås samt kokt potatis
*Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 20 februari
Kikärtsbiff med broccoli- och örtsås serveras med stekt potatis
Kyckling med broccoli- och ädelostsås serveras med stekt potatis
Hokifilé med citron och gräslökssås samt kokt potatis

Onsdag 21 februari
Bön och rotfruktsfrestelse
Janssons frestelse serveras med ägghalva
*Stekt lunchkorv med stekt potatis samt kapris- och rödbetsmajonnäs

Torsdag 22 februari
Sojafärsfylld zucchini med stekt potatis samt dijoncréme
Viltkryddad köttfärslimpa med skogssvampsås samt kokt potatis
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 23 februari
Aubergineragu med kryddigt blomkålsris
Stekt hokifilé med hollandaisesås samt kokt potatis
*Helstekt karré med pepparrotssås och kokt potatis

Lördag 24 februari
Falafel med tomat- och basilikasås samt ris
Kokt sej med stuvad spenat samt kokt potatis
Ugnsbakad kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt ris

Söndag 25 februari
Morotsbiffar med vitlöksdip, stekt potatis samt pressgurka
Tomat och rotfruktsgratinerad hoki med potatismos
*Dillkött på fläskkarré serveras med kokt potatis samt pressgurka

Varmt välkomna!