Matsedel v.18
Måndag 2 maj
Mozzarella och spenatlasagne
Pytt i panna* serveras med stekt ägg samt rödbetor
Ugnsbakad torsk serveras med stuvad spenat samt potatis
Tisdag 3 maj
Linsgryta med tomat och fetaost serveras med potatis
Köttfärslimpa serveras med gräddsås, potatis samt lingonsylt
Kycklinggryta med chorizo* serveras med potatis
Onsdag 4 maj
Pastagratäng med zucchini, tomat och mascarpone
Levergryta med bacon* serveras med potatis
Janssonsfrestelse serveras med ägghalva
Torsdag 5 maj
Sojakorv serveras med stekt potatis samt rödbetssallad
Prinskorv serveras med stekt potatis samt rödbetssallad
Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag 6 maj
Rostad aubergine serveras med bönris och yoghurtsås
Oxbringa serveras med pepparrotssås samt potatis
Hokiefilé i hummersås toppad med kräftstjärtar serveras med potatismos
Lördag 7 maj
Sojafärsgryta serveras med potatis
Kycklinglårfilé serveras med portvinssås samt stekt potatis
Hokiefilé i ansjovissås serveras med potatis
Söndag 8 maj
Morots och haloumibiffar serveras med myntayoghurt samt rostad potatis
Kalv i dillsås serveras med potatis samt pressgurka
Pankopanerad flundra serveras med remouladsås samt potatis
Varmt välkomna!