Matsedel v.18

Måndag 2 maj

Mozzarella och spenatlasagne

Pytt i panna* serveras med stekt ägg samt rödbetor

Ugnsbakad torsk serveras med stuvad spenat samt potatis

Tisdag 3 maj

Linsgryta med tomat och fetaost serveras med potatis

Köttfärslimpa serveras med gräddsås, potatis samt lingonsylt

Kycklinggryta med chorizo* serveras med potatis

Onsdag 4 maj

Pastagratäng med zucchini, tomat och mascarpone

Levergryta med bacon* serveras med potatis

Janssonsfrestelse serveras med ägghalva

Torsdag 5 maj

Sojakorv serveras med stekt potatis samt rödbetssallad

Prinskorv serveras med stekt potatis samt rödbetssallad

Ärtsoppa* serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 6 maj

Rostad aubergine serveras med bönris och yoghurtsås

Oxbringa serveras med pepparrotssås samt potatis

Hokiefilé i hummersås toppad med kräftstjärtar serveras med potatismos

Lördag 7 maj

Sojafärsgryta serveras med potatis

Kycklinglårfilé serveras med portvinssås samt stekt potatis

Hokiefilé i ansjovissås serveras med potatis

Söndag 8 maj

Morots och haloumibiffar serveras med myntayoghurt samt rostad potatis

Kalv i dillsås serveras med potatis samt pressgurka

Pankopanerad flundra serveras med remouladsås samt potatis

Varmt välkomna!