Måndag 26 maj
1. Dragon och citruskryddad kycklingpanna med potatis och rotfrukter
2. Kålpudding med skysås och kokt potatis samt lingon
Tisdag 27 maj
1. Hummersoppa med kuvertbröd och smältost
2. Viltmästarskav med gelé och potatismos
Onsdag 28 maj
1. Lättrimmad koljafilé med dill & äggsås samt kokt potatis
2. Persiljejärpar med champinjonsås och kokt potatis
Torsdag 29 maj
1. Palsternackssoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Asiatisk kycklinggryta med curry och kokosmjölk, frästa grönsaker och ris
Fredag 30 maj
1. Ostgratinerad blomkål & broccoli med skinka och kokt potatis
2. Smörstekt kapkummel med dillmajonäs och kokt potatis
Dessert
Lördag 31 maj
1. Lasagne al forno
2. Pocherad sej med kaviar & gräslök samt kokt potatis
Dessert
Söndag 1 juni
1. Lax- och purjolökslåda med potatis och palsternacka samt kall dillsås
2. Stekt kycklinglårfile med pestosås och rostad potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar