Måndag 2 juni     
1. Rimmad torskfilé med pepparrot, skirat smör och kokt potatis
2. Kalvfrikadeller i citronsås med dillkryddade rotfrukter och kokt potatis

Tisdag 3 juni    
1. Pasta penne med köttfärssås och riven ost
2. Pocherad sejfilé med örtagårdssås och kokt potatis

Onsdag 4 juni    
1. Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
2. Kycklinggryta med syltlök och champinjoner serveras med kokt potatis

Torsdag 5 juni  
1. Jordärtskocksoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Ungersk gulasch med potatismos
    
Fredag 6 juni     
1. Rökt kalkonbröst med cherrygräddsås och potatisgratäng
2. Stekt strömming med skirat smör och potatismos
Dessert

Lördag 7 juni 
1. Kycklinglevergryta, purjolök samt varma strimlade rotfrukter med kokt potatis och lingon
2. Tonfiskgratäng med sardeller, potatis och tomat samt kall dillsås
Dessert

Söndag 8 juni      
1. Kassler med potatis och rotfruktgratäng
2. Nötköttsgryta med smak av fransk senap och vitt vin serveras med kokt potatis
Dessert

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-

Välkomna!

Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30

Telefon: 08-555 94740

Med reservation för ändringar