Måndag 2 juni
1. Rimmad torskfilé med pepparrot, skirat smör och kokt potatis
2. Kalvfrikadeller i citronsås med dillkryddade rotfrukter och kokt potatis
Tisdag 3 juni
1. Pasta penne med köttfärssås och riven ost
2. Pocherad sejfilé med örtagårdssås och kokt potatis
Onsdag 4 juni
1. Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
2. Kycklinggryta med syltlök och champinjoner serveras med kokt potatis
Torsdag 5 juni
1. Jordärtskocksoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Ungersk gulasch med potatismos
Fredag 6 juni
1. Rökt kalkonbröst med cherrygräddsås och potatisgratäng
2. Stekt strömming med skirat smör och potatismos
Dessert
Lördag 7 juni
1. Kycklinglevergryta, purjolök samt varma strimlade rotfrukter med kokt potatis och lingon
2. Tonfiskgratäng med sardeller, potatis och tomat samt kall dillsås
Dessert
Söndag 8 juni
1. Kassler med potatis och rotfruktgratäng
2. Nötköttsgryta med smak av fransk senap och vitt vin serveras med kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-
Välkomna!
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar