Måndag 16 juni 
1. Räkcrepes med dillsås
2. Kassler med gräddig tomatsås samt kokt potatis

Tisdag 17 juni    
1. Dillkött med kokt potatis
2. Örtbakad sej med citronsås och kokt potatis

Onsdag 18 juni
1. Pytt i panna med rödbetor och gräddsås
2. Smörstekt kapkummel med dillmajonnäs och kokt potatis

Torsdag 19 juni   
1. Svampsoppa, pannkaka, sylt och grädde
2. Pannbiff med stekt lök och skysås samt rostad potatis

Fredag 20 juni 
1. Matjessill, rödlök, gräslök, färsk potatis, rostbiff och potatissallad
2. Kall inkokt lax med färskpotatis och dillmajonnäs
Dessert

Lördag 21 juni  
1. Inlagd sill med rödlök, ägghalva, gräddfil och dillkryddad kokt potatis
2. Ingefärsglacerad fläskkarre med honung-salvia sky och rostad potatis
Dessert

Söndag 22 juni    
1. Kallskuret kalkonbröst med mimosasallad och kokt potatis
2. Gratinerad blomkål och broccoli med skinka och kokt potatis
Dessert

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-

Välkomna!

Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740

Med reservation för ändringar