Måndag 23 juni  
1. Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
2. Laxqueneller i hummersås med kokt potatis

Tisdag 24 juni 
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat och kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis

Onsdag 25 juni 
1. Kyckling-curry gryta med ris
2. Bogfläskgryta med äpple och katrinplommon samt kokt potatis
    
Torsdag 26 juni 
1. Ängamatsoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Kalvsylta med rödbetssallad och potatismos

Fredag 27 juni   
1. Portergryta av nötkött med kokt potatis
2. Ugnsbakad torsk med ansjovis och gräslökssås samt kokt potatis
Dessert

Lördag 28 juni     
1. Pocherad kapkummelfilé med stuvad purjolök och kokt potatis
2. Lammfärsbiff med tzatziki och stekt rosmarin potatis
Dessert

Söndag 29 juni   
1. Pastagratäng med rökt skinka och skogssvamp
2. Sprödbakad sejfilé med remouladsås och kokt potatis
Dessert

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-

Välkomna!

Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740

Med reservation för ändringar