Måndag 14 juli
1. Sprödbakad sej med kall skarpsås och kokt potatis
2. Köttbullar med potatismos och lingon
Tisdag 15 juli
1. Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis
2. Ugnsbakad torsk med dill och fänkålsås samt kokt potatis
Onsdag 16 juli
1. Viltfärslimpa med enbärssås och potatismos
2. Laxpudding med skirat smör
Torsdag 17 juli
1. Blomkålssoppa & pannkaka, sylt och grädde
2. Leverpannbiff med kapris och baconsky samt kokt potatis
Fredag 18 juli
1. Fläskytterfilé med ädelostsås och rostad potatis
2. Stekt kapkummel med kall örtsås och kokt potatis
Dessert
Lördag 19 juli
1. Crepes fyllda med skinka och spenat
2. Skinkstek med äppelgräddsås och kokt potatis
Dessert
Söndag 20 juli
1. Sydfransk kycklinggryta med kokt potatis
2. Pocherad kolja sparris-vitvinssås och kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-
Välkomna!
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar