Måndag 14 juli 
1. Sprödbakad sej med kall skarpsås och kokt potatis
2. Köttbullar med potatismos och lingon

Tisdag 15 juli 
1. Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis
2. Ugnsbakad torsk med dill och fänkålsås samt kokt potatis

Onsdag 16 juli  
1. Viltfärslimpa med enbärssås och potatismos
2. Laxpudding med skirat smör

Torsdag 17 juli 
1. Blomkålssoppa & pannkaka, sylt och grädde
2. Leverpannbiff med kapris och baconsky samt kokt potatis

Fredag 18 juli  
1. Fläskytterfilé med ädelostsås och rostad potatis
2. Stekt kapkummel med kall örtsås och kokt potatis
Dessert

Lördag 19 juli 
1. Crepes fyllda med skinka och spenat
2. Skinkstek med äppelgräddsås och kokt potatis
Dessert

Söndag 20 juli  
1. Sydfransk kycklinggryta med kokt potatis
2. Pocherad kolja sparris-vitvinssås och kokt potatis
Dessert

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-

Välkomna!

Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740

Med reservation för ändringar