Måndag 28 juli     
1. Janssons frestelse med ägghalva
2. Kycklingfrikassé i dillsås med kokt potatis

Tisdag 29 juli
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat och kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis

Onsdag 30 juli  
1. Stekt inlagd strömming med kall dillsås och kokt potatis
2. Bogfläskgryta med äpple och katrinplommon samt kokt potatis

Torsdag 31 juli   
1. Ängamatsoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Skuret kalkonbröst med potatisgratäng
    
Fredag 1 augusti    
1. Portergryta av nötkött med kokt potatis
2. Ugnsbakad torsk med ansjovis och gräslökssås samt kokt potatis
Dessert

Lördag 2 augusti   
1. Pocherad kapkummelfile med stuvad purjolök och kokt potatis
2. Lammfärsbiff med tzatziki och stekt rosmarin potatis
Dessert

Söndag 3 augusti  
1. Fransk köttgryta med rödvin, lök och morot samt kokt potatis
2. Sprödbakad sejfilé med remouladsås och kokt potatis
Dessert

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-

                    
Välkomna!

Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30 Telefon: 08-555 94740

Med reservation för ändringar