Måndag 28 juli
1. Janssons frestelse med ägghalva
2. Kycklingfrikassé i dillsås med kokt potatis
Tisdag 29 juli
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat och kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis
Onsdag 30 juli
1. Stekt inlagd strömming med kall dillsås och kokt potatis
2. Bogfläskgryta med äpple och katrinplommon samt kokt potatis
Torsdag 31 juli
1. Ängamatsoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Skuret kalkonbröst med potatisgratäng
Fredag 1 augusti
1. Portergryta av nötkött med kokt potatis
2. Ugnsbakad torsk med ansjovis och gräslökssås samt kokt potatis
Dessert
Lördag 2 augusti
1. Pocherad kapkummelfile med stuvad purjolök och kokt potatis
2. Lammfärsbiff med tzatziki och stekt rosmarin potatis
Dessert
Söndag 3 augusti
1. Fransk köttgryta med rödvin, lök och morot samt kokt potatis
2. Sprödbakad sejfilé med remouladsås och kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-
Välkomna!
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30 Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar