Måndag 4 augusti
1. Kålpudding med skysås och kokt potatis
2. Dragon och citruskryddad kycklingpanna med potatis och rotfrukter
Tisdag 5 augusti
1. Hummersoppa med kuvertbröd och smältost
2. Pytt i panna med gräddsås och rödbetor
Onsdag 6 augusti
1. Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
2. Lättrimmad koljafilé med dill och äggsås samt kokt potatis
Torsdag 7 augusti
1. Palsternackssoppa med pannkakor, sylt och grädde
2. Kycklinggryta med curry och kokosmjölk, frästa wokgrönsaker och ris
Fredag 8 augusti
1. Stekt kapkummelfilé med dillmajonnäs och kokt potatis
2. Ostgratinerad blomkål och broccoli med skinka och kokt potatis
Dessert
Lördag 9 augusti
1. Lasagne al forno
2. Slottsstek med gräddsås och kokt potatis
Dessert
Söndag 10 augusti
1. Ugnsstekt kycklinglårfilé med pestosås och rostad potatis
2. Gryta med högrev i pepparrotssås och kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladsbuffé 25:- med internkort, 63:- utan 68:-
Välkomna!
Adress: Annebodavägen 4. Öppet: 10-15. Lunchservering: 10.30-13.00
Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar!