Måndag 18 augusti
1. Sprödbakad Sej med kall skarpsås och kokt potatis
2. Köttbullar med potatismos och lingon
Tisdag 19 augusti
1. Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis
2. Ugnsbakad torskfilé med dill och fänkålssås samt kokt potatis
Onsdag 20 augusti
1. Laxpudding med skirat smör
2. Oxbringa med pepparrotskött och kokt potatis
Torsdag 21 augusti
1. Blomkålssoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Lasagne
Fredag 22 augusti
1. Stekt kummelfile med kall vitlöksörtsås och kokt potatis
2. Fläskytterfilé med ädelostsås och rostad potatis
Dessert
Lördag 23 augusti
1. Nils Emils strömmingslåda och potatismos
2. Kalopps med rödbetor samt kokt potatis
Dessert
Söndag 24 augusti
1. Pocherad kolja med vitvinssås med kokt potatis
2. Kalvfärsbiffar med tomatsås och klyftpotatis
Dessert: Rårörda bär med vaniljyoghurt
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladsbuffé 25:- med internkort, 63:- utan 68:-
Adress: Annebodavägen 4. Öppet: 10-15. Lunchservering: 10.30-13.00
Telefon: 08-555 94740
Välkomna!
Med reservation för ändringar